19:15

Syrianska FC P-06 Gul-1

Referat: Syrianska FC P-07 Vit - Syrianska FC P-06 Gul-1

Syrianska p06-Gul-1 stod för motståndet denna gång en solig fredagskväll där det bjöds på en underhållande fotbollsmatch.

Vi möter ett fysisk lag med duktiga individuella spelare. Vi sa innan matchen hur vi skulle jobba med vår press och direkt återerövring av boll. Samtidigt poängterade vi även hur viktigt det kommer bli att släppa bollen snabbt för att undvika närkamper och spela oss igenom deras lagdelar med korta passningar och utmana deras spelare när vi kommer med fart.

Det blev en svängig match i alla tre halvlekar med farliga chanser åt båda lagen. Vi åker på ett baklängesmål i slutet av första halvlek. Vi kände dock att vi hade kontroll på matchbilden och gick in i andra halvlek med stort självförtroende.

Andra halvlek spelar vi väldigt bra fotboll. Till skillnad från andra matcher har vi alltid tappat o andra halvleken men inte denna gång. Vi lyckas vända matchen genom två fina mål av Johannes på nick och Michael . Båda assisterande av Markus som fördelade fina bollar.

Tredje halvleken får Syrianskas 06orna lite mer fart på sitt spel och lyckas vända till 3-2. Men direkt efter deras ledningsmål får Benjamin en glidtackling och domaren blåser straff. Johannes kliver fram stensäkert och sätter straffen.
Slutsiffrorna skrivs till 3-3 men vi är inte helt nöjda med prestationen då vi kände att vi släppte in lite slarviga mål och hade flera chanser att göra några framåt också,bl.a. har vi 4 stålp och ribb träffar.

Det som måste nämnas är att vi möter lag som är äldre men framförallt som har kommit längre in i sin fysiska utveckling och kul att se hur spelarna är orädda och går in i alla närkamper oavsett motstånd.

Vi tackar motståndaren och publiken och ni föräldrar som ställde på och sålde kaffe och bullar.